Dichte aanhanger kopen?

15 Aug Door Autostal.nl

 

Wil jij graag een dichte aanhanger kopen? Maar heb jij nog geen idee welke gesloten aanhanger geschikt is voor jou? In deze blog gaan wij jou zoveel mogelijk vertellen over de dichte aanhangers! Welke merken zijn er bijvoorbeeld? Waar kan ik mijn gesloten aanhangwagen voor gebruiken? Hopelijk weet jij na het lezen van deze blog de antwoorden op deze vragen en weet jij welke dichte aanhanger jij moet kopen.

Welke soorten gesloten aanhangers zijn er?

Je wilt een dichte aanhanger kopen, maar je weet niet welke er zijn? De keuze is reuze. Je hebt bijvoorbeeld de gesloten aanhangers van Humbaur. Deze zijn kwalitatief sterk en hebben sterke zijwanden. Hierdoor kan je met alle weersomstandigheden, jouw lading droog en veilig vervoeren. De Humbaur aanhangers hebben ook de mogelijkheid voor een klep aan de zijkant, zo wordt het een verkoopwagen! Hiermee zou je lekker op de markt kunnen staan en kunnen jouw klanten eenvoudig onder de klep droogstaan.

Anssems is ook dealer in gesloten aanhangers, maar dan van bagagewagens. De bagagewagens van Anssems hebben een mooie laadklep die schuin of recht omhoog opengeklapt kan worden. Deze bagagewagens vallen veel in de smaak bij de vakantiegangers en hobbyisten. Je kan namelijk zeer eenvoudig jouw koffers of bijvoorbeeld visspullen meenemen in een bagagewagen. Hierin zal ook al jouw lading droog blijven. De Anssems bagagewagens zijn er ook in dermate grootte te bestellen dat je er misschien motoren in kan vervoeren, dit is erg handig als je wilt dat jouw motor droog blijft.

Koelaanhangers

Koelaanhangers zijn de ideale oplossing als je op evenementen dingen koud wilt houden! Jouw kratjes bier kunnen heerlijk koud in de koelaanhanger geplaatst worden, zo kan je lekker ongestoord feesten met de gedachte dat jouw lading koel blijft. De koelaanhangers van Humbaur kunnen in verschillende afmetingen gemaakt worden. De koeling van de koelaanhanger is in stellen tot 1 graad Celsius. De koelaanhangers hebben geïsoleerde sandwichpanelen die het energie verbruik tot een minimum beperken, zo ben je niet meteen veel energie kwijt.

Anssems gesloten aanhangwagens

Anssems is al jaren een producent van kwalitatief goede aanhangwagens, daarin zitten ook de gesloten aanhangers van Anssems. Voor extra steun bij het laden en lossen, hebben de meeste gesloten aanhangwagens van Anssems steunpoten. Hiermee staat je aanhanger altijd stevig en is er geen mogelijkheid dat deze kantelt als je erin stapt. Aan de binnenkant van de Anssems aanhangers zit ook de mogelijkheid om op iedere gewenste plek bindogen te plaatsen. Met deze mogelijkheid kan je makkelijk jouw lading vastzetten in de dichte aanhanger. Bij grote gesloten aanhangers kan je soms ook jouw motor of quad vervoeren, hierbij zijn deze bindogen ook ideaal.

Meer gesloten aanhanger informatie?

De juiste dichte aanhanger kopen kan nog niet na het lezen van deze blog? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem eens een kijkje op de website van Aanhangwagendirect. Zij hebben een groot aantal gesloten aanhangers in hun assortiment en kunnen ook veel informatie over aanhangers geven. Voor vragen kan je ook contact opnemen met de klantenservice van Aanhangwagendirect.